Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Bogdanović, Dolički & Partneri odvjetničko društvo
30. studeni 2021.

Dobrodošlica novom članu: Bogdanović, Dolički & Partneri odvjetničko društvo

Trgovačka društva koja žele investirati i poslovati u Hrvatskoj nalaze u Odvjetničkom društvu Bogdanović, Dolički i Partneri pouzdanog, iskusnog i stručnog partnera u rješavanju pravnih pitanja.

Od osnivanja 1997. godine, ovo društvo pruža širok spektar pravnih usluga, uvijek s ciljem postizanja najviše moguće kvalitete i opravdanja povjerenja klijenata.
Odvjetničko društvo fokusirano je na pravno savjetovanje – osobito stranih klijenata - u svim aspektima korporativnog i trgovačkog prava, bankarstva i financija, tržišta kapitala, nekretninskog prava, prava tržišnog natjecanja, rješavanja sporova, upravnog i ostalih područja hrvatskog prava.
Među klijentima odvjetničkog društva mnoga su prestižna trgovačka društva iz sektora industrije, trgovine, bankarstva i turizma, većinom iz Europske Unije, Švicarske, Sjedinjenih Američkih Država i Japana.
Odvjetničko društvo trenutno zapošljava jedanaest odvjetnika te vježbenike, sudske tumače i zaposlenike u administraciji koji su iskusni, pored hrvatskog jezika, i u komunikaciji na engleskom i njemačkom jeziku, po potrebi

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se