Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Leapwise d.o.o.
8. rujan 2023.

Dobrodošlica novom članu: Leapwise d.o.o.

Leapwise je softverska razvojna tvrtka iz Zagreba, specijalizirana za razvoj enterprise rješenja za telekomunikacijsku industriju, internet stvari (IoT) i cyber security inženjering.

Pružamo integracijske usluge i usluge razvoja produkata za međunarodne klijente, a radimo i vlastite produkte.

Neki od naših klijenata i partnera uključuju vodećeg pružatelja kibernetičke sigurnosti Cyan AG i jednog od najvećih globalnih MVNO service providera, I-New, dok naše produkte koriste najpoznatiji svjetski telekomi kao što su Orange S.A., Virgin Mobile Group, Deutsche Telekom i drugi.


Razvijamo profesionalna softverska rješenja pridržavajući se modernih razvojnih načela i sa što manje tzv. tech debt-a, rješenja koja neće trebati previše dodatno popravljati i koja jednostavno - rade.

Naša poslovna filozofija satkana je u sloganu “Building people and software”, drugim riječima dobar software je rezultat kvalitetnih, dobro vođenih i educiranih zaposlenika.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se