Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Medilab One d.o.o.
22. rujan 2023.

Dobrodošlica novom članu: Medilab One d.o.o.

MEDILAB ONE je posvećen unaprjeđenju standarda skrbi o kroničnim bolestima i osiguravanju dostupnosti suvremenih rješenja te tehnologija renomiranih svjetskih proizvođača.

MEDILAB ONE je osnovan 2019. godine, no njegovi korijeni sežu još u 1991. godinu, kada je osnovana matična tvrtka MEDiLAB. Izvrsnost, kvaliteta, pouzdanost i agilnost značajke su poslovanja tvrtke. Navedeno su prepoznale i vodeće globalne kompanije koje donose inovativna rješenja u dijagnostici i liječenju kroničnih bolesti. Partnerstva koja traju dulje od tri desetljeća najbolji su prikaz temeljnih vrijednosti kompanije. Ravnoteža, pozitivne promjene i život u pravoj mjeri, uz znanje, iskustvo, vještine i kreativnost zaposlenika te partnerstvo sa svim dionicima sustava, čine osnovu brzog razvoja tvrtke i pokazatelj su njezinoga budućeg smjera.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se