Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: MSC Croatia d.o.o.
21. lipanj 2024.

Dobrodošlica novom članu: MSC Croatia d.o.o.

MSC Croatia je dio grupacije najvećeg svjetskog brodara za kontejnerske prijevoze robe Mediterranean Shipping Company sa sjedištem u Ženevi, Švicarskoj koja broji oko 200.000 zaposlenika diljem svijeta.

Mediterranean Shiping Company je neovisna privatna multinacionalna kompanija koja ima urede u 155 zemalja, 520 luka ticanja, 675 ureda, 830 brodova na 300 različitih brodskih ruta te godišnje preveze skoro 25 miliona TEU-a. MSC Croatia d.o.o. zadužena je za poslovanje u Republici Hrvatskoj i postoji od 2007 godine sa sjedištem u Rijeci, te podružnicom u Pločama i ima oko 20tak zaposlenika. Već više od 50 godina MSC isporučuje gotovo sve vrste tereta na odredišta diljem svijeta. Tijekom tog razdoblja MSC je akumulirao iskustvo i stručnost u tome kako najbolje postupati s tom robom, zajedno sa sveobuhvatnim znanjem o globalnim lučkim operacijama. Zbog toga je MSC postao pouzdani transportni partner mnogih najprestižnijih svjetskih tvrtki.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se