Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Swixx BioPharma d.o.o.
17. kolovoz 2022.

Dobrodošlica novom članu: Swixx BioPharma d.o.o.

Swixx BioPharma predstavlja i u potpunosti zamijenjuje svoje partnere, multinacionalne farmaceutske kompanije u CEE regiji, a i šire.

Sa vrlo izglednom prodajom od preko 600 mil € u 2022., Swixx je već sada najveći agent za pružanje etičkih farmaceutskih usluga namijenjenih inovativnim farmaceutskim kompanijama. Swixx je započeo s radom u prosincu 2014. g. Danas je naš pravi diferencijator naših 1.000+ zaposlenika, koji se svakodnevno s inovativnim načinom razmišljanja i dinamičnom kulturom tvrtke, posvećuju osiguranju dostupnosti suvremenih lijekova pacijentima. Tvrtka je pod jednim krovom okupila jedinstvenu skupinu iskusnih menadžera i medicinskih stručnjaka sa stručnim znanjem u području rijetkih bolesti, onkologiji-hematologiji, specijalistici i OTC lijekovima. Uslužno smo orijentirana tvrtka sa vrlo visoko kvalitetnim i etičkim standardima. U Hrvatskoj Swixx BioPharma d.o.o. zapošljava 60 visokoobrazovanih stručnjaka. Za više informacija o Swixxu posjetite: www.swixxbiopharma.com

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se