Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Zambelli design d.o.o.
17. studeni 2023.

Dobrodošlica novom članu: Zambelli design d.o.o.

Zambelli Brand Design nagrađivani je studio za brand konzalting i design sa više od 15 godina iskustva na područjima izrade brand strategije te verbalnih i vizualnih identiteta brandova.

Naš tim uspješno je oblikovao 150+ brandova uključujući i 10 globalnih franšiza na tržištima Europe, Bliskog Istoka i SAD-a. Naš globalni utjecaj potvrđen je s tri A’ Design nagrade, prestižnom nagradom Best Brand Award te pojavljivanjem u više renomiranih publikacija poput Logo Lounge knjiga. Naša jedinstvena branding metodologija dokazala se uspješnom u različitim industrijama - od IT-a i Healthcare-a do Hospitality-a i F&B-a a ono što nas čini jedinstvenim je naš sveobuhvatni pristup brandingu. Zambelli Brand Design proces započinje izradom brand strategije koja uspješno targetira i najzahtjevnijeg kupca, nastavlja se s oblikovanjima vizualnih komunikacija tijekom kojih osnažujemo brandove našim prepoznatljivim vizualnim stilom te implementira se kroz različite kanale online i offline komunikacije.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se