Nazad na vijesti
Drugi međunarodni kongres TERME SELCE
12. svibanj 2023.

Drugi međunarodni kongres TERME SELCE

Korporativni wellbeing: godina poslije, održat će se 12. svibnja 2023. u prekrasnom Selcu na crikveničkoj rivijeri zdravlja.

Kongres se održava pod pokroviteljstvom AMCHAM-a i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Kongres je platforma za razvoj rasprave o tome kako poboljšati kulturu zdravlja i dobrobiti u tvrtkama kroz najbolju praksu, edukaciju, re-edukaciju, preventivne zdravstvene i wellness programe uključujući digitalne alate, s ciljem povećanja učinkovitosti i produktivnosti, ravnoteže između poslovnog i privatnog života , a ponajviše „Radost života i rada“ kako je rekla inicijatorica kongresa prim. Vlasta Brozičević, dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, reumatologije.

Kongres do sada okuplja podupiratelje iz 10 zemalja. U 4 panela 26 stručnjaka podijelit će najbolje prakse o:

  • 1-mentalnom zdravlju
  • 2-fizičkom zdravlju
  • 3-zdravoj prehrani
  • 4-radosti života i rada

Nova dimenzija kongresa je radionica o digitalnom preopterećenju u novim uvjetima rada., koju će voditi predstavnica Europskog parlamenta.

Selce Memorandum 2023., s preporukama za djelatnike i poslodavce pripremit će stručnjaci kongresa, s fokusom na UN Agendu SDG 2030.

Dobrodošli ste pridružiti se kongresu, kao članovi AMCHAM-a uz 20% popusta na kotizaciju.

https://terme-selce.hr/kongres2023/

Želite li podijeliti svoje najbolje prakse ili pružiti podršku, za više informacija o mogućnostima kontaktirajte nas na kongrestermeselce@gmail.com

Da biste dobili dojam kako je bilo 2022. posjetite https://youtu.be/9oxd_F2qTZI

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se