natrag na listu članova

Dun & Bradstreet d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Savjetovanje

Društvo Dun & Bradstreet već skoro 200 godina pomaže klijentima i partnerima širom svijeta u rastu i napretku zahvaljujući moći podataka, analitike i rješenja.

S bogatom imovinom vlasničkih podataka, iz našeg globalnog trgovinskog programa, i timom iskusnih podatkovnih znanstvenika, imamo mogućnost pružanja informacija o kupcima, dobavljačima i drugim poslovnim partnerima. Strojno učenje (AI) su osnova, te primjenjujemo najnovije statističke tehnologije i metodologije za razvoj pokazatelja, ocjena, rezultata i naprednih analitičkih modela s visokim učinkom. Svime navedenim Dun & Bradstreet značajno doprinosi samoj digitalnoj transformaciji i donošenju odluka na temelju relevantnih i točnih podataka. Time maksimalno podižemo raznu transparentnosti i sigurnosti samog poslovanja naših klijenata. Dun & Bradstreet, poznata američka kompanija sa sjedištem u Jacksnonvilleu (Florida) osnovana je 1841. a od 2021. posluje i u Hrvatskoj.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se