E-ugovori, što treba osigurati elektronička arhiva, pametni ugovori (smart contracts)

Na ovom webinaru saznat ćete nešto više o pravnim aspektima digitalne transformacije s fokusom na e-ugovore, elektroničku arhivu i smart contracts.

Nema poslovnog subjekta niti profesije koja se ne mora prilagoditi digitalizaciji. Digitalna revolucija drastično mijenja sve industrije, a simboli te revolucije su e-ugovori, sklapanje ugovora u elektroničkom obliku i elektroničko potpisivanje, elektronička arhiva te ugovori budućnosti - pametni ugovori (smart contracts). O svemu tome bit će govora na ovom webinaru, a sudionici će moći čuti i o nekim drugim aspektima e-poslovanja.

S pravnim aspektima digitalne transformacije sudionike će upoznati odvjetnica Iva Babić i odvjetnik Petar Petrić iz Petrić & Kajić odvjetničko društvo d.o.o.

Webinar je besplatan i namijenjen članovima AmCham-a, a održat će se na hrvatskom jeziku.

Molimo Vas da se prijavite najkasnije do srijede, 28. listopada do 12 sati putem poveznice za prijavu. Nakon što izvršite prijavu, dan prije početka webinara dobit ćete upute o povezivanju.

  • 29. listopad 2020
  • 14:00h - 15:00h
  • Webinar
Pridružite se ovom događanju 2020-10-2914:00 2020-10-2915:00 Europe/Zagreb E-ugovori, što treba osigurati elektronička arhiva, pametni ugovori (smart contracts) Na ovom webinaru saznat ćete nešto više o pravnim aspektima digitalne transformacije s fokusom na e-ugovore, elektroničku arhivu i smart contracts. Webinar American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
PROGRAM:

14:00 – 14:05 Uvod

14:05 – 14:45 Prezentacija

14:45 – 15:00 Pitanja i odgovori

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se