natrag na listu članova

EFT Usluge d.o.o. - Euronet Worldwide

Kategorija Corporate Member Industrija: Financijske usluge

Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), globalni je pružatelj rješenja za elektroničko plaćanje i obradu transakcija, uključujući elektroničke financijske transakcije, prepaid bonove i usluge te prijenos novca. Pored toga upravljamo i najvećom neovisnom mrežom bankomata u Europi i u Hrvatskoj

Naša rješenja služe kao ključna veza između financijskih institucija, trgovaca, pružatelja usluga i potrošača. Naša platna infrastruktura omogućava bilo koju digitalnu ili gotovinsku transakciju putem sigurnih veza s bankama, kartičnim mrežama, alternativnim načinima plaćanja, digitalnim novčanicima te vodećim robnim markama i trgovcima, kroz pristup našim mrežama bankomata, POS terminala i lokacijama za prijenos novca. S najsuvremenijom tehnologijom, operativnom stručnošću i ključnim strateškim partnerstvima, omogućavamo financijskim institucijama da ubrzaju rast, dok se u isto vrijeme aktivno prilagođavaju konkurentnoj i promjenjivoj okolini. U Hrvatskoj je Euronet prisutan od 1997. godine nudeći novu platformu za plaćanja potrošačima i bankama kroz našu ponudu - Bankomat kao usluga - čime omogućavamo korištenje bankomata i svih njegovih dodanih vrijednosti uz minimalan angažman resursa naših korisnika/partnera. S ponosom možemo reći da smo bili i jedan od osnivača Am Cham Hrvatska davne 1998. godine.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se