natrag na listu članova

EOS Matrix d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Financijske usluge

EOS Grupa jedan je od vodećih financijskih investitora i međunarodni stručnjak za procjenu i obradu nepodmirenih potraživanja.

Osnovna djelatnost tvrtke je kupnja neosiguranih i osiguranih portfelja potraživanja. S više od 40 godina iskustva, EOS kontinuirano primjenjuje nove, pametne tehnologije u svom poslovanju, čime jamči financijsku sigurnost za više od 20.000 klijenata u 26 zemalja. Zapošljava više od 7,500 zaposlenika i dio je Otto Grupe. Ključni sektori u kojima EOS Grupa djeluje su bankarstvo, komunalne tvrtke, sektor nekretnina te online trgovina. EOS Matrix u Hrvatskoj posluje preko 12 godina. Predstavlja najveći centar za naplatu i otkup rizičnih potraživanja i lider je na tržištu upravljanja potraživanjima u Istočnoj Europi. Profesionalnu i učinkovitu podršku u naplati potraživanja omogućava brojnim poslovnim subjektima u zemlji i inozemstvu čime im osigurava trenutno povećanje likvidnosti. Nakon niza uspješnih godina u upravljanju neosiguranim potraživanjima, EOS Matrix je 2016. započeo upravljanje potraživanjima osiguranih nekretninama kao i nekretninama u vlasništvu, čime je tržištu ponudio više od 500 nekretnina u vrijednosti od 50 tisuća do 10 mil eur, komercijalne, turističke, stambene i industrijske namjene te građevinska zemljišta.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se