natrag na listu članova

EuroNavigator d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Savjetovanje

EuroNavigator je agencija za odnose s javnim sektorom sa sjedištem u Zagrebu i Briselu. Specijalizirani smo za europske javne politike, praćenje zakonodavstva i regulatorna pitanja, EU fondove, odnose s investitorima, zagovaranje i strateško komunikacije.

Našu mrežu stručnjaka čine profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u odnosnima s javnošću, međunarodnoj i domaćoj politici, poslovnom i strateškom upravljanju, a tvrtka posluje u svim državama Jugoistočne Europe. Naše usluge čine poslovno savjetovanje u području strateških komunikacija, javnih politika, odnosa sa javim sektorom, apliciranju na europske izvore financiranja te jačanju poslovnih veza između Brisela i Jugoistoka Europe. Naše jedinstveno iskustvo i razumijevanje složenog ekonomskog, društvenog i političkog konteksta Jugoistoka Europe te aktivna uključenost u procese donošenja odluka na EU razini, čini nas savršenim partnerom u pružanju sveobuhvatnih analiza i prilagođenih rješenja s ciljem optimalnog korištenja financijskog, pravnog i političkog okvira EU i Hrvatske. Listu naših klijenata čine inovativne tvrtke poput Rimac automobila, niz javnih institucija i Sveučilišta, HANZA medija, Europska komisija te međunarodne organizacije poput UNDP i GiZ-a.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se