natrag na listu članova

Fidestum d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Financijske usluge

FIDESTUM je „boutique“ savjetnička tvrtka specijalizirana za računovodstvo, poreze, obračun plaća, financijsko i poslovno savjetovanje za male i srednje tvrtke.

Od 2006.g. pružamo podršku klijentima u rastu i razvoju njihovog poslovanja. Naš tim čini 10 stručnih i proaktivnih ljudi koji kombinacijom stručne ekspertize i tehnologije pomaže našim klijentima da spremno dočekaju poslovne izazove i da bolje upravljaju svojim poslovanjem. Naše najvažnije usluge su: - Pružanje cjelovite računovodstvene podrške - Obračun plaća i kadrovske evidencije - Savjetovanje u poreznim i financijskim temama - Izrada poslovnih planova i investicijskih studija - Dubinsko snimanje poslovanja („due dilligence“) - Podrška prilikom spajanja / preuzimanja tvrtki - Pomoć prilikom pokretanja poslovanja u Hrvatskoj Reference i iskustvo stjecali smo kroz različite djelatnosti u kojima rade naši klijenti pa se tako možemo pohvaliti iskustvom u područjima: - Trgovine - IT usluga i razvoja proizvoda - Hotelijerstva - Proizvodnje i projektne proizvodnje - Usluga

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se