natrag na listu članova

GE Healthcare Magyarország Kft

Kategorija Patron Member Industrija: Zdravstvo

GE HealthCare je vodeći globalni inovator medicinske tehnologije, farmaceutske dijagnostike i digitalnih rješenja, posvećen pružanju integriranih rješenja, usluga i analitiku podataka kako bi bolnice bile učinkovitije, kliničari učinkovitiji, terapije preciznije, a pacijenti zdraviji i sretniji.

Služeći pacijente i pružatelje usluga više od 100 godina, GE HealthCare unapređuje personaliziranu, povezanu i suosjećajnu skrb, istovremeno pojednostavljujući pacijentovo putovanje kroz stazu skrbi. Naši biznis segmenti za slikovnu dijagnostiku, ultrazvuk, rješenja za skrb o pacijentima i farmaceutsku dijagnostiku pomažu poboljšati skrb za pacijente od prevencije i pregleda do dijagnoze, liječenja, terapije i praćenja. Mi smo tvrtka vrijedna 18 milijardi dolara s 51.000 zaposlenika koji rade na stvaranju svijeta u kojem zdravstvena skrb nema granica.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se