natrag na listu članova

General Electric Hrvatska d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Energetika

General Electric Hrvatska d.o.o. izvozi više od 75% proizvoda i usluga, što svrstava tvrtku među 50 najvećih izvoznika u RH.

Od 2015. godine, tvrtka je dio General Electric grupe, globalne korporacije koja sudjeluje u razvoju budućnosti industrije više od 125 godina, i to uz pomoć velike i vrijedne instalirane flote u avio-industriji, energetici, zdravstvu i energiji iz obnovljivih izvora. GE Hrvatska posluje u energetskom sektoru. Svojim kupcima nudi servisna rješenja za energane, te proizvodnju energetske opreme za energane na lokalnom, regionalnom i globalnom tržištu. Proizvodimo nove komponente plinskih i parnih turbina (turbinska kućišta, ispušne difuzore, lopatice) ali i rekondicioniramo strukturne dijelove plinskih turbina (dijelovi komore izgaranja, Zone i sl.). GE Hrvatska stječe brojne uspješne reference u energetici još od 1949.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se