GM Brunch Rijeka - 31. ožujka

GM Brunch u Rijeci je malo i neformalno okupljanje glavnih direktora kompanija članica AmCham-a i gostiju iz različitih sektora i profila tvrtki. Održat će se u Rijeci kod našeg člana u hotelu Hilton Rijeka Costabella. Događanje je besplatno.

Ovo neformalno druženje okupit će 10-ak uzvanika, isključivo vodećih ljudi kompanija članica AmCham-a i gostiju (razina glavnih direktora ili predsjednika uprava) iz različitih sektora i profila tvrtki. Cilj je da se u užem krugu predstavnici tvrtki s par riječi predstave, daju svoje viđenje situacije u sektoru u kojem rade, te poslovna očekivanja u sljedećih 6 mjeseci. AmCham će dati informaciju o aktivnostima vezano na poslovnu klimu, te nakon toga slijedi otvorena diskusija. Sudjelovanje je besplatno. Događanje okuplja isključivo članove AmCham-a i goste koje pozovemo.

  • 31. ožujak 2023
  • 11:00h - 13:00h
  • Hilton Rijeka Costabella, Opatijska ulica 9, Rijeka
Pridružite se ovom događanju 2023-03-3111:00 2023-03-3113:00 Europe/Zagreb GM Brunch Rijeka - 31. ožujka GM Brunch u Rijeci je malo i neformalno okupljanje glavnih direktora kompanija članica AmCham-a i gostiju iz različitih sektora i profila tvrtki. Održat će se u Rijeci kod našeg člana u hotelu Hilton Rijeka Costabella. Događanje je besplatno. Hilton Rijeka Costabella, Opatijska ulica 9, Rijeka American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
Tko može sudjelovati?

Prijave su otvorene za predsjednike uprava i glavne direktore kompanija članica AmCham-a.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se