natrag na listu članova

Grant Thornton revizija d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Savjetovanje

Grant Thornton Hrvatska član je mreže Grant Thornton International (GTIL), jedne od vodećih svjetskih organizacija neovisnih društava na području revizije, poreznog i poslovnog savjetovanja.

Sjedište našeg ureda se nalazi u Zagrebu, a pružamo usluge klijentima diljem Hrvatske. Naši stručnjaci su pretežno specijalizirani za područje Srednje Europe te su usko povezani i s drugim članicama Grant Thornton mreže u regiji. S ciljem pružanja revizijskih i savjetodavnih usluga našim klijentima na najvišoj razini, povezujemo višegodišnje međunarodno iskustvo sa specifičnim znanjima koja smo stekli u više od 20 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu. Orijentirani smo na dinamične i brzorastuće međunarodne tvrtke koje se nađu u zahtjevnim poslovnim situacijama kao i na mala i srednja poduzeća. Svakom klijentu dodijeljen je osobni savjetnik koji osigurava da sve usluge budu savršeno usklađene i zadovoljavaju naše visoke standarde. U pružanju klijentima usluge „po mjeri“, možemo pristupiti bazenu stručnog iskustva i znanja unutar Grant Thornton mreže na međunarodnoj razini.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se