natrag na listu članova

HB Services d.o.o. - Hansen Beck

Kategorija Small Business Member Industrija: Obrazovanje

Hansen Beck je međunarodna tvrtka za razvoj ljudskih potencijala koja isporučuje poslovne treninge, čiji je cilj razviti praktične poslovne vještine koje rezultiraju promjenom ponašanja i trajnim usvajanjem novih vještina.

Svi se programi izrađuju sukladno specifičnim potrebama pojedinog klijenta, i usmjereni su na postizanje konkretnih poslovnih rezultata. Jedinstvena metodologija učenja kroz vježbu i praksu razvija pozitivne stavove, povećava utjecaj i razvija praktične poslovne vještine svakog sudionika. Hansen Beck ima preko 60 godina iskustva u razvoju ljudi, posjeduje vlastiti razvojni centar i tisuće zadovoljnih i uspješnih klijenata iz gotovo svih poslovnih sektora. Sjedište tvrtke nalazi se u Njemačkoj, prisutna je u 27 zemalja, na 5 kontinenata. Svi su Hansen Beck treneri i konzultanti uspješni poslovni ljudi koji sudionicima prenose svoje iskustvo s područja poduzetništva, prodaje, vođenja organizacija i upravljanja promjenom.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se