natrag na listu članova

HERBALIFE d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Od 1980. Herbalife je u misiji poboljšanja prehrambenih navika diljem svijeta s nutritivnim proizvodima vrhunske kvalitete i izvrsnih okusa koji pomažu ljudima da postignu uravnoteženu prehranu.

Herbalife nudi cijelu liniju nutricionističkih proizvoda koji se mogu prilagoditi individualnim potrebama i pomoći potrošačima u postizanju njihovih jedinstvenih zdravstvenih i wellness ciljeva. Herbalife udovoljava raznim dnevnim prehrambenim potrebama, nudeći izbor potrošačima u preko 90 zemalja. Proizvodi Herbalife Nutrition su dostupni isključivo putem educiranih i obučenih distributera koji pružaju cjelovita i personalizirana rješenja za prehrambene i wellness ciljeve svojih kupaca. Distributeri su neovisni poduzetnici koji osnivaju vlastita poduzeća i odlučuju kada i gdje će raditi i to pod vlastitim uvjetima. Poboljšavajući prehrambene navike ljudi i pružajući visokokvalitetne proizvode i ekonomske mogućnosti, Herbalife pozitivno utječe na zajednice širom svijeta. U Hrvatskoj je Herbalife Nutrition prisutan 10 godina.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se