natrag na listu članova

HESA Group d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Ugostiteljstvo

Akronim tvrtke HESA Group utjelovljuje posvećenost hotelijerstvu (Hospitality), organizaciji poslovnih događanja (Events), održivosti (Sustainability) i arhitekturi (Architecture), simbolizirajući našu predanost izvrsnosti u ovim ključnim područjima.

Tijekom proteklog desetljeća naši stručnjaci za hotelijerstvo i turizam bili su uključeni u više od 15 razvojnih projekata, dok je tim za poslovna događanja organizirao više od 20 prepoznatljivih događaja s više od 7000 sudionika. S fokusom na investicije, hotelijerstvo i tržište nekretnina, pokrenuli smo Hotel Operations Weekend Festival, Real Estate Development konferenciju i Adria Hotel Forum, koji su se istaknuli kao vodeća događanja u svojim industrijama. Također, partneri smo za The Economist Impact Event za Hrvatsku, a portfelj događanja koji smo organizirali za naše klijente proteže se kroz široku lepezu industrija kao što su arhitektura, ekonomija, farmacija, IT i zdravstvo. Održivost je srž svega što radimo, a naš arhitektonski ured postigao je veliki uspjeh provedbom i realizacijom preko 50 projekata i postavši službeni regionalni partner globalne tvrtke WATG.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se