Nazad na vijesti
Hotel Esplanade Zagreb okrunjen je titulom za najbolji Povijesni hotel godine – Historic Hotel of The Year
2. travanj 2019.

Hotel Esplanade Zagreb okrunjen je titulom za najbolji Povijesni hotel godine – Historic Hotel of The Year

Ovih je dana u Švicarskoj, u Grand hotelu Kempinski uz Ženevsko jezero, održana svečana dodjela nagrada European Hotel Awards 2019. Na svečanoj ceremoniji dodijeljene su nagrade u desetak kategorija. Među laureatima se našao i luksuzni zagrebački hotel Esplanade koji je prepoznat kao Povijesni hotel 2019. godine.

Generalni direktor hotela Esplanade, Ivica Max Krizmanić imao je osobitu čast prisustvovati događaju, a prestižnu nagradu uručio mu je Jérôme Chapman direktor publikacije Références Hôteliers Restaurateurs.

'Ponosan sam na našu zagrebačku ljepoticu, ikonu stila, elegancije i glamura. Hotel Esplanade je davne 1925. svojim luksuznim interijerom, impresivnom arhitekturom i suvremenim sadržajima s lakoćom privukao putnike poznatog Orient Expressa. Danas Esplanade na temeljima tradicije vrhunske usluge, svojim bezvremenskim šarmom i otmjenošću, kulturnim i povijesnom značajem i dalje svakodnevno očarava goste koji pristižu u Zagreb. Ova nagrada još jednom dokazuje da smo u samom vrhu europske, ali i svjetske scene probranih hotela, nadaleko poznatih po svojoj raskošnoj povijesti koja Esplanadu čini tako jedinstvenom. Historic Hotel of the Year velika je čast. Čestitam cijelom timu hotela na vrijednim godinama koje su iza nas.' izjavio je Ivica Max Krizmanić kojemu je nedavno za osobni doprinos poslovanju hotela Esplanade uručeno još jedno prestižno svjetsko priznanje - Five Star Diamond Award i to za izvrsno vođenje hotela, dok mu je najstarije udruženje gurmana u svijetu Chaîne des Rôtisseurs prilikom nedavne inauguracijske svečanosti uručilo lentu počasnog člana u Hrvatskoj.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se