natrag na listu članova

Hrvatski odbojkaški savez

Kategorija Non - Profit Member Industrija: Udruge

Hrvatski odbojkaški savez (HOS) nacionalni je sportski savez koji potiče, organizira i nadgleda odbojkaške aktivnosti, promiče vrijednosti odbojkaškog sporta i skrbi o hrvatskoj klupskoj i reprezentativnoj odbojci.

Osnovan 1946., HOS je član međunarodne (FIVB) i europske (CEV) odbojkaške federacije te HOO-a. Čine ga Skupština, Predsjednik, Upravni odbor i Direktor, te skup stručnih odbora nužnih za funkcioniranje hrvatske odbojke u zemlji i inozemstvu. HOS vodi brigu o nacionalnim reprezentacijama, organizira domaća i međunarodna natjecanja u RH te koordinira radom svih klubova članova, njih čak 187 sa preko 12.000 igrača. HOS je prepoznat kao vrhunsko organizirani sportski savez, koji ima svoje predstavnike u Nacionalnom vijeću za sport RH, Vijeću HOO-a, Upravnom odboru FIVB-a i CEV-a te brojnim međunarodnim komisijama. Uz viziju odbojke u svakom domu za bolju budućnost, neprestano radimo na promociji i razvoju, potičemo izvrsnost, uključivost i osobni integritet. Dijelimo stečena znanja i iskustva danas, za bolje sportaše i ljude sutra.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se