natrag na listu članova

HSM-informatika d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Informacijska tehnologija

HSM donosi kvalitetna rješenja već više od 30 godina, a temelj našeg poslovanja su distribucija i integracija vodećih softverskih rješenja kao što su Adobe, Salesforce i Google.

Osim što smo kroz više od 55 uspješno završenih projekata implementacije CRM rješenja pomogli tvrtkama raznih profila i veličina da poboljšaju procese u odjelima prodaje, podrške i marketinga, također smo izgradili distributersku mrežu Adobe rješenja koja se proteže kroz 22 zemlje diljem Europe. Radimo iz ureda u Zagrebu i Beogradu, uz čvrstu poziciju na regionalnom tržištu, ali i širenje poslovanja prema zemljama Europske Unije. Na tržištu smo prepoznati kao stručnjaci u integraciji i implementaciji, ali i kao iskusni konzultanti koji procese usmjeravaju prema efikasnom i data-driven poslovanju. Ponosni smo na svoje poslovne uspjehe, ali i na priznanja kao što je napredni MAMFORCE Change certifikat koji nam je dodatna potvrda da jednako uspješno radimo na kreiranju inkluzivne i otvorene okoline za zaposlenike.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se