Nazad na vijesti
IBM pomaže u radu na daljinu
2. travanj 2020.

IBM pomaže u radu na daljinu

Slanje, primanje i dijeljenje dokumentata bilo koje veličine - Aspera on Cloud 90 dana besplatno

IBM Hrvatska daje na besplatno korištenje tijekom određenog vremena IBM-ovo Aspera rješenje za prijenos digitalnog sadržaja velikog volumena na udaljene lokacije i organizaciju datoteka velikih volumena. IBM Aspera prenosi podatke 100 puta brže od uobičajenih načina čime se postiže brzina prijenosa od nekoliko GBps. IBM Aspera prenosi podatke 100 puta brže od uobičajenih načina čime se postiže brzina prijenosa od nekoliko GBps.

Ova tehnologija je primjenjiva u slučajevima: prijenosa velikih količina podataka, dijeljenju i izmjeni velikih količina podataka za što nisu iskorsistivi uobičajeni načini razmjene podataka te za "streamanje" videa i drugih podataka visoke različivosti u realnom vremenu preko Interneta.

Saznajte više o tome kako IBM pomaže korisnicima širom svijeta da se prilagode novom načinu rada, uključujući Aspera i ostale besplatne usluge ovdje.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se