natrag na listu članova

International Medical Corps Croatia/Međunarodni Medicinski Zbor Hrvatska

Kategorija Non - Profit Member Industrija: Udruge

Međunarodni medicinski zbor Hrvatska je neovisna, neprofitna udruga sa sjedištem u Splitu u Hrvatskoj koja djeluje u suradnji s International Medical Corps-om i International Medical Corps-om UK, dijeleći istu misiju, viziju i temeljne vrijednosti, kao i operativne resurse za provedbu programskih aktivnosti

Kao globalna humanitarna organizacija posvećena spašavanju života i ublažavanju patnje, naša je misija poboljšati kvalitetu života brzim reagiranjem na hitne slučajeve, pružajući medicinske usluge i obuku ugroženim osobama i populaciji u najvećem riziku, te radeći na jačanju lokalnih zdravstvenih sustava i promicanju oslanjanja na vlastite snage. Naši temeljni programi uključuju pripravnost i odaziv u hitnim situacijama; voda, sanitarni uvjeti i higijena; mentalno zdravlje i psihosocijalna podrška; zdravlje žena i djece; zdravlje obitelji i zajednice; nutricionizam i sigurnost hrane; i podrška zdravstvenim službama. Posjetite InternationalMedicalCorps.hr za više informacija.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se