natrag na listu članova

Iron Mountain Hrvatska d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Digitalizacija

Iron Mountain prva je tvrtka u Hrvatskoj koja pruža potpunu uslugu profesionalnog upravljanja poslovnom dokumentacijom (čuvanje, skeniranje, digitalizacija, automatizacija poslovnih procesa, sigurno uništavanje).

Zahvaljujući svojim stručnjacima s dugogodišnjim iskustvom u informatičkoj i logističkoj djelatnosti te skladištenju i transportu dokumenata, Iron Mountain tvrtkama nudi strateško upravljanje dokumentacijom po najvišim svjetskim standardima. Iron Mountain Hrvatska d.o.o. je član Iron Mountain grupe koja je globalni lider u uslugama skladištenja i upravljanju informacijama. Iron Mountain surađuje s više od 225.000 klijenata u više od 65 zemalja svijeta. Da bi zadržali vodeću tržišnu poziciju poslovanje se kontinuirano unaprjeđuje te se razvijaju novi proizvodi kako bi se osigurao cjelovit odgovor na sve zahtjevnije potrebe digitalnog društva. U sklopu upravljanja poslovnom dokumentacijom nudimo Vam slijedeće: - Skladištenje i upravljanje poslovnom dokumentacijom - Skeniranje dokumentacije i digitalizacija

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se