natrag na listu članova

JT International Zagreb d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Japan Tobacco International je član JTI Grupe kompanija, sa sjedištem u Ženevi, u Švicarskoj, i s prihodom od 3,32 milijardi USD u 2019.

JTI ima više od 44.000 zaposlenih i posluje u 130 zemalja. JTI-evi proizvodi su na globalnoj razini među pet najboljih najboljih svjetskih marki cigareta, a kompanija se nalazi na popisu 500 najvećih na svijetu prema popisu Fortune’s Global. JTI svoje poslovanje temelji na šest temeljnih principa: 1. Otvorenost prema rizicima pušenja 2. Transparentnost naših proizvoda 3. Razvoju proizvoda smanjenog rizika 4. Prevencija pušenja kod mladih 5. Razumijevanje između pušača i nepušača 6. Poštivanje lokalnih normi i kultura Ponosni smo na rast kojeg smo postigli. Cilj nam je stvoriti dugoročnu, održivu budućnost za naše poslovanje. Na hrvatskom tržištu djelujemo od 2010. te smo među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj, osvojivši sedam puta certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se