natrag na listu članova

JTH Costabella d.o.o. - Hilton Rijeka Costabella

Kategorija Corporate Member Industrija: Ugostiteljstvo

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa je vrhunski resort smješten između šarmantne Opatije i dinamične Rijeke, okružen planinskim vrhuncima i tirkizno plavim morem na fantastičnoj lokaciji tik uz more.

U hotelskoj su ponudi ukupno 132 sobe i 62 vile i apartmana, od vrhunski uređenih dvokrevetnih soba do trosobnih dvoetažnih apartmana. Sve sobe i apartmani imaju pogled na more a gostima je na raspolaganju i 200m duga plaža. Nadalje, u resortu je smješten i eforea spa & health club u Hrvatskoj, u kojem gosti na površini od 3700 kvadratnih metara mogu uživati u vrhunskim wellness sadržajima poput finskih sauna, hidrotermalnih bazena i slane sobe s himalajskom soli. Gostima resorta na raspolaganju je i izvrstan fitness centar, otvoren 24 sata dnevno, kako bi i tijekom odmora mogli ostati u formi. Boje hrvatske gastronomije brani šest restorana i barova, uključujući i fine-dining Michelin star restoran Nebo Restaurant & Lounge na vrhu hotela. Ta živopisna i dinamična gastronomska destinacija u sebi spaja jedinstvene okuse Hrvatske s panoramskim pogledom na Jadransko more.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se