natrag na listu članova

Kamiks Eko d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Tehnologija

Tvrtka Kamiks eko sve poslove obavlja s izvanrednim rezultatima i stalnim rastom obujma poslova i povećanjem broja djelatnika već 25 godina.

Preko više ispostava djelujemo na području cijele Republike Hrvatske te Vam, kao i našim brojnim klijentima, za usluge iz naše palete možemo ponuditi istu cijenu za sve prostore bez obzira na udaljenost. Osnovna djelatnost tvrtke Kamiks eko su poslovi sanitarne zaštite, prije svega: - dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija - čišćenje i dezinfekcija klimatizacijskih sustava - čišćenje i dezinfekcija ventilacijskih sustava u ugostiteljstvu, uredskim prostorima, trgovačkim lancima, prehrambenoj i drugim industrijama - čišćenje kuhinjskih napa - distribucija UV uređaja za dezinfekciju vode i površina - distribucija UV uređaja za kontrolu letećih insekata (Insectron) - distribucija ultrazvučnih uređaja za tjeranje glodavaca. Veliki značaj tvrtka Kamiks eko poklanja ekologiji. U skladu s tim, koristimo isključivo ekološki prihvatljive preparate, ali i ekološki zbrinjavamo zamijenjene filtere. Budući da veliki dio naših poslova obavljamo u prehrambenoj industriji, za koju smo se specijalizirali, uveli smo stroge mjere zaštite proizvoda naših poslovnih partnera.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se