natrag na listu članova

Kelteks d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodnja

Kelteks je jedan od najvećih proizvođača kompletnog asortimana tehničkih vlakana za ojačanje kompozitnih materijala u Europi.

Naše tri tvornice nalaze se u srcu Europe u prekrasnoj Hrvatskoj od kuda opskrbljujemo naše industrijske kupce u više od 30 zemalja širom svijeta. Mi smo obiteljska tvrtka s 30 godina iskustva kao proizvođač te smo izuzetno ponosni na naših 280 iskusnih i visoko predanih tehničkih stručnjaka. Specijalisti smo za visokotehnološka tekstilna ojačanja za širok raspon aplikacija. Naše područje stručnosti je proizvodnja velikih i malih razmjera, s pažnjom na svaki detalj našeg vrlo raznolikog i složenog portfelja proizvoda. Obrađujemo tehnička vlakna kao što su karbonska, staklena, bazaltna vlakna itd., koristeći najsuvremenije strojeve i tehnologiju. Možete nam vjerovati da ćemo biti vaš partner za cijeli lanac vrijednosti vašeg proizvoda. Tako se možete usredotočiti na vlastiti posao. Certificirani smo prema DIN EN ISO 9001: 2015 i DIN EN ISO 14001: 2015”

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se