natrag na listu članova

Kovačević Prpić Simeunović odvjetničko društvo d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

Kovačević Prpić Simeunović (KPS) je odvjetničko društvo koje pruža pravne usluge poslovnim klijentima u svim područjima trgovačkog i poslovnog prava, na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

KPS također savjetuje u složenim projektima i transakcijama, poput M&A i transakcija financiranja, blisko surađujući s drugim stručnim savjetnicima. Odvjetnici u KPS-u su razvili značajno iskustvo u zastupanju klijenata u postupcima pred sudovima, arbitražom i nadzornim tijelima. Od svog osnivanja u 2014. godini, društvo je kontinuirano raslo i trenutno ima tim od 15 odvjetnika i suradnika. KPS ima dobro razvijene odnose s međunarodnim odvjetničkim društvima i odvjetničkim društvima u srednjoistočnoj Europi te je član međunarodnih (IBA, GBL, EALA) i domaćih (HDTP) pravnih udruženja. Društvo i partneri su prepoznati u renomiranim pravnim direktorijima: Legal 500, Chambers & Partners i IFLR 1000. Odvjetnici u KPS-u redovito govore na konferencijama, objavljuju članke i mentoriraju startupe.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se