natrag na listu članova

KPMG Croatia d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Savjetovanje

KPMG je globalna mreža nezavisnih društava koja pružaju profesionalne usluge u okviru revizije, poreznog savjetovanja, računovodstva, pravnog, financijskog i poslovnog savjetovanja, kao i savjetovanja vezanog uz upravljanje financijskim rizicima i ispunjavanje regulatornih zahtjeva.

KPMG na hrvatskom tržištu posluje već 28 godina. U Zagrebu imamo preko 200 zaposlenika. Naša je osnovna vrijednost znanje i iskustvo naših 227.000 zaposlenika iz 146 zemalja i teritorija, čime se podupire program specijalizacije po industrijama. Također, svake godine, pridružuju nam se menadžeri, stručnjaci i diplomanti najboljih sveučilišta i visokih škola. Naši su klijenti neke od najvećih domaćih i međunarodnih poduzeća, vlade različitih država i agencije iz javnog sektora kao i neprofitne organizacije koje u KPMG-u vide visok standard usluga koji omogućuje specijalizacija po industrijama te ekstenzivno povezivanje lokalnih, regionalnih i globalnih tržišta. Naše vrijednosti su: Integrity/Integritet: Činimo ono što je ispravno. Excellence/Izvrsnost: Nikad ne prestajemo učiti i usavršavati se. Courage/Hrabrost: Mislimo i djelujemo hrabro. Together/Zajedno: Poštujemo jedni druge i crpimo snagu iz međusobnih različitosti. For Better/Za bolju budućnost: Radimo ono što je važno.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se