natrag na listu članova

Lloyds digital d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Lloyds digital je tvrtka sa sjedištem u Labinu, specijalizirana za razvoj mobilnih aplikacija, web stranica i softverskih rješenja, s naglaskom na eCommerce i automatizaciju poslovnih procesa.

Naš tim od 35 stručnjaka za UX/UI, arhitekturu baza podataka, razvoj i optimizaciju performansi realizirao je brojne projekte diljem svijeta. Osnovani smo 2012. godine i do danas surađivali s tvrtkama iz preko 20 zemalja te isporučili više od 150 projekata. 2019. osvojili smo European Startup Award, a 2021. dobili priznanje za Top App Developers u Hrvatskoj. 2022. proglašeni smo jednim od Top 10 B2B service providera prema Clutchu, te smo 2023. i 2024. prepoznati kao jedna od Top 10 eCommerce tvrtki za razvoj u Hrvatskoj. U posljednje tri godine osvojili smo pet Web Excellence Awards priznanja za naš rad. Godine 2018. pokrenuli smo IT konferenciju Digital Labin, koja je u pet godina postala jedna od najvećih IT konferencija, a 2023. osvojila je Bronze Award na globalnoj dodjeli nagrada Eventex.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se