natrag na listu članova

Mala plava hobotnica j.d.o.o. – Expat in Croatia

Kategorija Small Business Member Industrija: Savjetovanje

Expat in Croatia izvor je broj 1 za informacije na engleskom jeziku u Hrvatskoj po pitanju imigracije, državljanstva, poslovanja, nekretnina, kulture i zdravstvene skrbi.

Nudimo opsežnu biblioteku besplatnih detaljnih vodiča kao i profesionalne usluge koje će vam pomoći da se s lakoćom snađete u hrvatskoj birokraciji. Strane državljane, hrvatske građane i dijasporu educiramo o tome kako živjeti i raditi u Hrvatskoj s fokusom na kulturnu asimilaciju, volonterizam, učenje jezika i sve ostalo što je potrebno znati da biste bili – postali dio hrvatske zajednice. Naše usluge uključuju personalizirano savjetovanje, lokalnu pomoć na terenu u Hrvatskoj i upoznavanje s našom mrežom pažljivo provjerenih hrvatskih stručnjaka, koja uključuje agente za nekretnine, porezne savjetnike, računovođe, odvjetnike, agente osiguranja i prevoditelje. Expat in Croatia osnovan je 2013. godine u Splitu. Naš tim je raširen po cijeloj Hrvatskoj, sa članovima u Bedekovčini, Splitu, Šibeniku, Jastrebarskom i Zagrebu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se