natrag na listu članova

Marsh d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Financijske usluge

Marsh McLennan je najveća globalna tvrtka (NYSE: MMC) specijalizirana za upravljanje rizicima, strategijama i ljudima, s poviješću dužom od 150 godina.

S više od 85.000 zaposlenika i 550 ureda u preko 130 zemalja diljem svijeta, Marsh McLennan pomaže klijentima da se snađu u sve dinamičnijem i kompleksnijem okruženju putem svoja četiri vodeća društva na tržištu: Marsh, Guy Carpenter, Mercer i Oliver Wyman. Marsh je vodeći svjetski posrednik u osiguranju i savjetnik za rizike, a u Hrvatskoj djeluje kao tvrtka koja pruža profesionalne usluge posredovanja u osiguranju i reosiguranju, kao i savjetovanje o upravljanju rizicima te je najveći korporativni posrednik na tržištu. Tvrtka se specijalizira za lokalne i možda manje poznate vrste osiguranja koje zahtijevaju specifična znanja, poput osiguranja od odgovornosti direktora i dužnosnika, kibernetičkog osiguranja, osiguranja od potraživanja i reosiguranja u različitim sektorima, s posebnim naglaskom na sektore energetike, OIE, zrakoplovstva, graditeljstva, infrastrukture, pomorstva, carga i logistike, financijske industrije te IT-a.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se