natrag na listu članova

Materia Life d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Wellbeing

Materia je moderan wellbeing brend koji promovira uravnotežen životni stil, dugovječnost i ljubav prema sebi – namijenjen svima koji traže funkcionalne proizvode za podršku vlastitom blagostanju.

Cilj nam je očuvati zdravlje održavajući um, tijelo i duh u ravnoteži. U današnjem užurbanom svijetu prava se magija događa kada se povežemo sami sa sobom i nastojimo vas inspirirati da wellbeing bude vaš prioritet broj jedan. Jedan od prvih proizvoda koje smo lansirali na tržište je premium japanska matcha i sve za njezinu pripremu. Ostatak asortimana uključuje podlogu za vježbanje, bocu za vodu, wellbeing dnevnik itd. Raznovrsnu grupu klijenata, kako u B2B tako i u B2C segmentu, čine hoteli, restorani, barovi kao i ljekarne, medicinske klinike i tvrtke koje žele ponuditi svojim zaposlenicima zdraviju alternativu kavi kako bi ostali energični i usredotočeni. Veseli nas podijeliti našu ljubav prema zdravom načinu života i stalno smo u potrazi za najboljim funkcionalnim proizvodima u kojima svi možemo uživati kako bismo živjeli svoj najbolji život.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se