natrag na listu članova

Maverick Wealth Management d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Financijske usluge

Maverick Wealth Management je neovisno društvo specijalizirano za upravljanje alternativnim investicijskim fondovima, osnovano u Hrvatskoj.

Sposobni smo prepoznati i iskoristiti sve prilike i mogućnosti koje se pojave na tržištu (opportunity investing), pri čemu njegujemo fundamentalni pristup investiranju (value investing). Naš investicijski tim posjeduje znanje i iskustvo u upravljanju različitim oblicima financijske imovine, te sposobnost iskorištavanja i pronalaženja sinergija bilo na javnim ili privatnim tržištima koristeći pritom različite alternativne investicijske strategije. Cilj nam je izgraditi pouzdan i odgovoran odnos s našim klijentima, partnerima, kolegama, zajednicom i kompanijama u koje ulažemo. Nudimo distinktivan i neovisan dugoročan pogled na investiranje, strukturiranje i zaštitu imovine klijenata, stvarajući investicijske prilike koje čine razliku za naše klijente.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 270 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se