natrag na listu članova

Medical Intertrade d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Zdravstvo

Medical Intertrade d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Svetoj Nedelji čija je osnovna djelatnost prodaja i marketing lijekova i medicinskih proizvoda za humanu, dentalnu i veterinarsku upotrebu te medicinske opreme.

Posjeduje poslovne jedinice u Rijeci, Solinu i Vukovaru te predstavništva u Ljubljani i Sarajevu. Vlastiti maloprodajni lanac Ljekarne Joukhadar osigurava dostupnost svakog proizvoda iz ponude krajnjem korisniku. Tvrtka svojim brojnim respektabilnim poslovnim partnerima pruža uslugu skladištenja, manipulacije i transporta lijekova i medicinskih proizvoda u tuđem vlasništvu (konsignacija, carinsko skladište, ugovorno skladište za veleprodaje lijekova i medicinskih proizvoda koje ne posjeduje vlastiti skladišni prostor). Sve aktivnosti su sastavni dio integriranog sustava upravljana kvalitetom i okolišem sukladno međunarodnim normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. Dio grupacije je i tvornica za proizvodnju lijekova, kozmetike i dodataka prehrani Yasenka d.o.o. sukladno EU GMP standardu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se