natrag na listu članova

Metroholding d.d.

Kategorija Small Business Member Industrija: Financijske usluge

METROHOLDING je dioničko društvo za gospodarske usluge, osnovano i sa sjedištem u Zagrebu na adresi Trg bana Josipa Jelačića 5.

Temeljne djelatnosti tvrtke jesu promet nekretninama, gospodarske usluge i upravljanje holdinškim tvrtkama. Djelatnost tvrtke METROHOLDING usredotočena je na nekretnine, a financijsko poslovanje odvija se putem upravljanja drugim tvrtkama na temelju kapitala koji je u njih uložen, kao što je slučaj s tvrtkama FENOMEN PLITVICE d.o.o., Plitvička jezera i PARTNER BANKA d.d., Zagreb, koje su zadobile povjerenje brojnih korporativnih i maloprodajnih subjekata tijekom više od 20 godina uspješnog djelovanja. Poslovanje s nekretninama također uključuje prodaju i najam imovine u posjedu tvrtke, kao što su luksuzne vile na prestižnim lokacijama u Zagrebu i u Bolu na otoku Braču. Grupa također posjeduje slavni hotel Park u centru Splita.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se