natrag na listu članova

NEOS d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Informacijska tehnologija

Neos pruža poslovna rješenja i usluge koje obuhvaćaju integraciju cloud i sistemske infrastrukture, naprednu analitiku i softverski inženjering.

Specijaliziran je za inženjering složenih korporativnih sustava, ubrzavanje digitalne transformacije za poduzeća, data intelligence, data governance i rješenja za upravljanje podacima u cloudu, rješavajući širok spektar poslovnih problema. Svojim dubokim poslovnim znanjima o financijskim uslugama, telekomunikacijama i javnom sektoru doprinosi agilnosti svih svojih klijenata. Osnovan 2002., Neos je Oracle Partner od samog početka, te je dobitnik globalne nagrade Oracle Excellence za poslovnu analitiku. Tvrtka je IBM Gold partner, a surađuje i s drugim liderima u industriji kao što su, Collibra, Amazon, Google i Microsoft. Kao FinOps certificirani Service i Training Provider, Neos promiče najbolje prakse u upravljanju troškovima clouda, primarno kroz svoj SaaS za upravljanje troškovima i automatizaciju resursa u Multicloud okruženju, CloudVane.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se