natrag na listu članova

Novo Nordisk Hrvatska d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Zdravstvo

U tvrtki Novo Nordisk pokrećemo promjene kako bismo porazili dijabetes, debljinu i druge ozbiljne kronične nezarazne bolesti.

Novo Nordisk je vodeća globalna farmaceutska kompanija, osnovana 1923. godine sa sjedištem u Danskoj. Naša je svrha pokrenuti promjene, temeljem našeg iskustva i nasljeđa u dijabetesu, kako bismo pobijedili ozbiljne kronične bolesti kao što su debljina, hemofilija, poremećaji rasta i druge bolesti. To činimo inovativnim znanstvenim otkrićima, širenjem pristupa našim lijekovima i radom na prevenciji te konačnim izlječenjem bolesti. Novo Nordisk zapošljava oko 61.400 ljudi u 80 zemalja i prodaje svoje proizvode u oko 170 zemalja. Dionice tvrtke Novo Nordisk kotiraju na Nasdaqu u Kopenhagenu (Novo-B) i Njujorškoj burzi (NVO). Za više informacija posjetite novonordisk.com i kompanijske profile na platformama Facebook, X, LinkedIn i YouTube.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se