Nazad na vijesti
Novo rješenje za međupovezivost u Hrvatskoj
12. listopad 2023.

Novo rješenje za međupovezivost u Hrvatskoj

Digital Realty (NYSE: DLR), koji u Hrvatskoj djeluje pod imenom Interxion Hrvatska d.o.o., najveći globalni pružatelj rješenja za data centre, kolokacije i međusobno povezivanje neovisnih o oblaku i operateru, objavio je da je korisnicima njegovog data centra u Zagrebu dostupna usluga za međupovezivost Service Fabric™ Connect.

Usluga Service Fabric™ Connect omogućuje korisnicima da povežu bez problema sve digitalne segmente svoga poslovanja uz pomoć rješenja dizajniranog za hibridnu IT arhitekturu usmjerenu na podatke. Usluga Service Fabric™ Connect koju su interno razvili stručnjaci Digital Realtyja omogućuje povezivanje i uklanjanje resursa kako se potrebe poslovanja mijenjaju te drži korisnikovu hibridnu IT infrastrukturu fleksibilnom, uz sigurnost i efikasnost u srži.

ServiceFabric™ Connect predstavlja sljedeći korak tvrtke Digital Realty za integraciju platformi za međusobno povezivanje s više partnera i izgradnju najvećih otvorenih centara podataka u industriji, kao i izravno rješavanje izazova gravitacije podataka.

Osim toga, ServiceFabric™ podupire mnoge mogućnosti globalne platforme za data centre PlatformDIGITAL® tvrtke Digital Realty, koja je idealno mjesto susreta podataka za tvrtke, s nenadmašnim pristupom nekoliko gusto naseljenih povezanih podatkovnih zajednica uključujući: 5000 kupaca, 1300+ pružatelja mrežnih usluga i 1100+ pružatelja IT usluga i usluga u oblaku.

„Izuzetno smo zadovoljni što je, manje od godinu dana nakon globalnog lansiranja, usluga za međupovezivanje najnovije generacije, ServiceFabric™ Connect, dostupna i korisnicima u našem hrvatskom data centru,“ izjavio je Goran Đoreski, direktor poslovanja Digital Realtyja u Hrvatskoj i regiji. „ServiceFabric Connect™ osmišljen je da uspostavi najbolju moguću povezivost na korist naših korisnika i vremenom će evoluirati kako bi im pružao povećanu dodatnu vrijednost.“

 

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se