natrag na listu članova

OD Bradvica Marić Wahl Cesarec Skerlev d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

BMWC je vodeće hrvatsko odvjetničko društvo koje pruža Big Law kvalitetu pravnih usluga s jedinstvenim lokalnim pristupom.

U okruženju raširene pravne nesigurnosti i neizvjesnosti, BMWC nudi jasnu i prije svega praktičnu podršku - na brz, učinkovit i profesionalan način. Osnovano 2016., BMWC se brzo probilo u prvu ligu, i to zbog vrhunskih pravnih savjeta, brzog i ažurnog odaziva, te nepokolebljivog instinkta za pronalaskom inovativnih pravnih rješenja. S više od 25 predanih i sposobnih odvjetnika, BMWC nije samo jedno od najvećih, već i jedno od vodećih odvjetničkih društava u području prava tržišnog natjecanja, kao i građanskog, trgovačkog te regulatornog prava. BMWC se etablirao kao tim prijateljski raspoloženih pojedinaca koji grade prisne, ali prije svega lojalne odnose s klijentima, konstantno imajući u vidu njihove potrebe i očekivanja. BMWC je također jedino odvjetničko društvo u Hrvatskoj koje se može pohvaliti odvjetnicima koji su kvalificirani u Njemačkoj, te u Americi.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se