natrag na listu članova

Odvjetnica Sanja Artuković

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

Odvjetnički ured Sanja Artuković osnovan je 1991. godine i ima dugotrajnu tradiciju od skoro 30 godina u različitim područjima prava.

Odvjetnički ured Sanja Artuković osnovan je 1991. godine i ima dugotrajnu tradiciju od skoro 30 godina u različitim područjima prava. Tijekom svoje karijere, Sanja Artuković bavila se mnogobrojnim predmetima povezanima sa svim granama prava, uključujući sve vrste parničnih i izvanparničnih postupaka, svim vrstama građanskog, ugovornog, nasljednog, trgovačkog, radnog i autorskog prava. Smješten u središtu Zagreba, u blizini glavnog gradskog trga i najvažnijih sudskih i državnih tijela, ured trenutačno zapošljava jednog odvjetnika, tri odvjetnička vježbenika i jednu poslovnu tajnicu. Nadalje, članovi smo HOK-a (Hrvatska odvjetnička komora), HGK (Hrvatska gospodarska komora), te ICC-a (Međunarodna trgovačka komora). Odvjetnica Sanja Artuković bila je član Upravnog i Izvršnog odbora Hrvatske odvjetničke komore (1994 – 1997 i 2000 – 2003). Naš cilj je pružiti strankama pravno savjetovanje i analizu problema na najvišoj razini. Temeljimo naš rad na odanosti strankama, povjerenju u zaposlenike i vjeri u predanost radu i kvaliteti.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se