natrag na listu članova

Odvjetničko društvo Ilej & Partneri d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

ILEJ & PARTNERI je odvjetničko društvo iz Hrvatske, usredotočeno na pružanje svih usluga pravnog savjetovanja iz domene trgovačkog prava i prava društava. Osim pružanja vrhunskog pravnog i komercijalnog savjetovanja u Hrvatskoj, Ilej & Partneri imaju značajan regionalni doseg kroz mrežu odvjetničkih društava u regiji kroz suradnju s pravnom praksom Karanović & Partneri.

Odvjetnici društva Ilej & Partneri imaju iskustva u pružanju pravnih savjeta na visokoj razini u svim područjima prava, od složenih značajnih prekograničnih transakcija do svakodnevnog pravnog savjetovanja za tvrtke. Popis klijenata društva uključuje neke od najvećih multinacionalnih kompanija, kao i vodeće domaće tvrtke koje posluju u regiji jugoistočne Europe. Izvrsno poznavanje lokalnog tržišta omogućuje Ilej & Partnerima dosljedno pružanje vrhunskih zakonskih rješenja s komercijalnom perspektivom. Ilej & Partneri savjetuju domaće i internacionalne stranke o različitim pravnim pitanjima na području trgovačkog prava i prava društava, bankarstva i financija, prava na nekretninama, infrastrukture i energetskih projekata te rješavanja sporova. Odvjetnici društva dobro su upoznati sa specifičnostima domaćeg tržišta i njegovih ključnih sudionika, što im omogućava pružanje sveobuhvatne pravne podrške poslovnim strankama. Članovi tima usmjereni su na prilagođavanje pravnog savjetovanja individualnim potrebama svake stranke, te redovito savjetuju stranke engleskog, njemačkog i ruskog govornog područja.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se