natrag na listu članova

Odvjetničko društvo Vedriš & Partneri d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

Osnovano 1997. godine, u preko 20 godina kontinuiranog pružanja pravnih usluga Odvjetničko društvo Vedriš & Partneri d.o.o. razvilo je prepoznatljiv pristup utemeljen na načelima visoke profesionalnosti, etike te individualnog pristupa svakom predmetu.

Naše su stranke većinom pravne osobe koje pratimo od osnivanja u svim stadijima djelovanja, neovisno da li se radi o potrebama proizašlima iz svakodnevnog poslovanja ili je riječ o kompleksnim transakcijama, uključujući zastupanje pred sudovima i nadležnim tijelima. Prepoznajući međunarodno okruženje kao bitnu značajku suvremenog poslovanja, Društvo je povezivanjem u međunarodne profesionalne i poslovne asocijacije izgradilo suvremenu poslovnu platformu za pružanje pravnih usluga svojim strankama. U suvremenim uvjetima stalnih promjena, nastojimo naš pristup kontinuirano prilagođavati te stalnim usavršavanjem i obrazovanjem biti u mogućnosti adekvatno odgovoriti na izazove današnjice. U svakodnevnoj praksi s inovativnošću i entuzijazmom pristupamo radu, kako bismo pružili što bržu i kvalitetniju uslugu

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se