natrag na listu članova

Odvjetnik Zvonimir Đuran

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

Odvjetnički ured Đuran pruža širok spektar pravnih usluga domaćim i inozemnim klijentima, s naglaskom na razvoj nekretninskih projekata i infrastrukture, restrukturiranja, pravo društava, M&A, te rješavanje sporova.

Naš cilj je pružanje inovativnog i učinkovitog pravnog savjeta. Iskustvo stečeno u prekograničnim transakcijama, kompleksnim sporovima i restrukturiranjima, jamstvo je pronalaska rješenja po mjeri svakog klijenta. Da bismo dali pravi savjet, nužno je osim prava razumjeti i poslovanje naših klijenata te situaciju na tržištu. Smatramo da pravni savjet ima vrijednost samo ako je za klijenta praktično iskoristiv. Pratimo interese i planove svojih klijenata, što nam omogućuje da im informirano prezentiramo situaciju na tržištu. Kako bismo pružili sveobuhvatno pravno savjetovanje, surađujemo i s inozemnim odvjetničkim društvima te stručnjacima iz područja financija, poreza i investicijskog savjetovanja.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se