natrag na listu članova

Osijek-Koteks d.d.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodnja

Osijek-Koteks d.d. tvrtka je s tradicijom koja datira od 1946. godine. Takav kontinuitet jasan je odraz kvalitete i stabilnosti.

Kao temeljnom djelatnošću Osijek-Koteks d.d. se bavi izvođenjem radova ponajprije niskogradnje, a nastavno i visokogradnje no prihode društva i grupe čine još i prodaja proizvoda (betoni, betonska galanterija, asfalti, tehnički kamen, žbuke i ljepila), prodaja robe i pružanje ostalih usluga vezanih uz građevinarstvo (ispitivanja, nadzor, savjetovanje, prijevoz itd.). Naš spektar djelatnosti prostire se od pojedinačnih usluga i radova po mjeri pa sve do ukupnih rješenja iz jedne ruke, od malih poslova do velikih projekata koje brzo, ekonomično, fleksibilno i sigurno izvodimo sa velikim iskustvom, uz visoku stručnu kompetenciju i sa najkvalitetnijim resursima. Naše reference tj. potvrde o uspješno izvedenim građevinskim radovima najbolje govore o našoj uspješnosti. Osijek-Koteks d.d. je u zadnja dva desetljeća jedna od najjačih građevinskih grupacija u Hrvatskoj. Naša strategija razvoja kontinuirano je usmjerena prema iskustvu, kvaliteti, inovativnosti, znanju i trajnoj edukaciji zaposlenih, fleksibilnosti, timskom radu, neprestanom poboljšavanju svih organizacijskih procesa i ekoloških standarda poslovanja, troškovnoj učinkovitosti, širenju asortimana proizvoda i usluga – sve s ciljem postizanja prepoznatljivosti kod potencijalnih investitora, dioničara, javnosti u Hrvatskoj i regiji. Težnja da u onome što radimo budemo izvrsni očituje se u nastojanju da brže prepoznajemo i zadovoljimo želje i zahtjeve naših klijenata kako bi oni za svog poslovnog partnera s punim povjerenjem ponovno izabrali Osijek-Koteks d.d.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se