natrag na listu članova

Pfizer Croatia d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Zdravstvo

Pfizerova svrha - otkrića koja mijenjaju živote bolesnika - potiče sve što radimo te odražava našu strast prema znanosti i našu predanost pacijentima.

U tvrtki Pfizer primjenjujemo znanost i svoje globalne resurse kako bismo ljudima donijeli terapije koje im produžuju i značajno poboljšavaju život. Nastojimo postaviti standarde kvalitete, sigurnosti i vrijednosti u otkrivanju, razvoju i proizvodnji zdravstvenih proizvoda. Naš globalni portfelj uključuje lijekove i cjepiva, kao i mnoge najpoznatije svjetske proizvode za zdravstvenu zaštitu potrošača. Pfizerovi kolege svakodnevno rade na razvijenim tržištima i tržištima u razvoju kako bi unaprijedili dobrobit, prevenciju, liječenje i lijekove koje izazivaju bolesti kojih se najviše bojimo u današnje vrijeme. U skladu s našom odgovornošću kao jedne od vodećih svjetskih inovativnih biofarmaceutskih tvrtki, surađujemo s pružateljima zdravstvenih usluga, vladama i lokalnim zajednicama kako bismo podržali i proširili pristup pouzdanoj, pristupačnoj zdravstvenoj zaštiti širom svijeta.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se