natrag na listu članova

Philip Morris Zagreb d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Philip Morris Zagreb d.o.o. je podružnica tvrtke Philip Morris International (PMI). PMI je vodeća međunarodna duhanska tvrtka s raznolikom radnom snagom od oko 80 000 ljudi koji potječu iz svih krajeva svijeta.

Cilj nam je biti odličan poslodavac i dobar korporativni građanin. Nastojimo biti ekološki i društveno odgovorni. Posvećeni smo borbi protiv ilegalne trgovine cigaretama. Ponosno podržavamo zajednice u kojima proizvodimo duhan i u kojima naši zaposlenici žive i rade. Šest od 15 najboljih svjetskih robnih marki, koje se prostiru na više od 180 tržišta, naše su, uključujući Marlboro, svjetski broj jedan. Poslujemo s 48 proizvodnih pogona u 32 različite zemlje. Naši proizvodi odabir su 150 milijuna potrošača širom svijeta, a onima koji odluče i dalje pušiti, i dalje ćemo im nuditi najkvalitetnije proizvode. Ali tu ne prestaje naša vizija za pušače. Posvećeni smo nečemu vrlo dramatičnom - zamjeni cigareta proizvodima bez dima koje razvijamo i prodajemo. Zbog toga imamo ukupno preko 400 predanih znanstvenika, inženjera i tehničara koji razvijaju manje štetne alternative cigaretama na naša dva mjesta za istraživanje i razvoj u Švicarskoj i Singapuru. To je najveći pomak u našoj povijesti. I prava je za naše potrošače, našu tvrtku, naše dioničare i društvo.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se